Vegetarische Thaise groene curry
Voor 4 personen
1. Bereid de barbecue voor op directe gemiddelde warmte (175-230°C). Plaats de Gourmet BBQ System – Wok in het grillrooster en verwarm de wok voor.
2. Doe de kokosmelk, de currypasta en de chilipeper in de Gourmet BBQ System – Wok. Laat dit gedurende een paar minuten sudderen.
3. Voeg de gesneden groenten toe en wok gedurende 10 minuten.
4. Serveer eventueel met Thaise geurige rijst en kroepoek.
Grillmethode
Directe gemiddelde warmte 175 – 230 °C
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Grilltijd: 15 minuten
Ingrediënten
1 el groene Thaise curry pasta (vegetarisch)
1 rode chilipeper, zaad verwijderd en fijngesneden
400 ml kokosmelk
3 rode paprika’s, in dunne reepjes gesneden
200 gr snijbonen, fijngesneden
4 lente-uitjes, fijngesneden
150 gr broccoli, in kleine roosjes