S’mores

Voor 4 personen

1. Bereid de barbecue voor op directe hoge warmte (230-290°C).

2. Plaats acht koekjes op een bord en leg op elk koekje een plak chocolade.

3. Spies twee marshmallows op het einde van elke spies en houd de marshmallows net boven de directe hoge warmte gedurende 2-3 minuten tot ze lichtbruin zijn.

4. Schuif voorzichtig een warme marshmallow op elk plak chocolade. Plaats dan op elke marshmallow een koekje en druk voorzichtig aan. Wacht ongeveer 1 minuut tot de warme marshmallows de chocolade iets laten smelten. Serveer direct.

smores

Grillmethode

Directe hoge warmte 230 – 290 °C

Voorbereidingstijd: 5 minuten

Grilltijd: 5 minuten

Ingrediënten

16 platte koekjes, bijvoorbeeld rechthoekige volkorenbiscuits

8 dunne plakken chocolade, bijvoorbeeld 6 blokjes van een reep (even groot als het koekje)

8 grote marshmallows