Vegetarische Thaise groene curry

Voor 4 personen

1. Bereid de barbecue voor op directe gemiddelde warmte (175-230°C). Plaats de Gourmet BBQ System – Wok in het grillrooster en verwarm de wok voor.

2. Doe de kokosmelk, de currypasta en de chilipeper in de Gourmet BBQ System – Wok. Laat dit gedurende een paar minuten sudderen.

3. Voeg de gesneden groenten toe en wok gedurende 10 minuten.

4. Serveer eventueel met Thaise geurige rijst en kroepoek.

vegetarische-thaise-groene-curry

Grillmethode

Directe gemiddelde warmte 175 – 230 °C

Voorbereidingstijd: 10 minuten

Grilltijd: 15 minuten

Ingrediënten

1 el groene Thaise curry pasta (vegetarisch)

1 rode chilipeper, zaad verwijderd en fijngesneden

400 ml kokosmelk

3 rode paprika’s, in dunne reepjes gesneden

200 gr snijbonen, fijngesneden

4 lente-uitjes, fijngesneden

150 gr broccoli, in kleine roosjes