Mediterraans gekruide zeebaars
Bereidingswijze voor 4 personen:
1. Bereid de Weber barbecue voor op directe hoge warmte (230-290 ˚C) en leg de bakplaat op de Weber barbecue.
2. Meng in een kleine kom alle ingrediënten voor de kruidenpasta.
3. Kwast het mengsel over beide kanten van alle visfilets. Gril de visfilets gedurende 5-7 minuten, op directe hoge warmte met gesloten deksel, totdat de vis ondoorzichtig is. Keer eenmaal.
4. Serveer meteen en eventueel met limoenpartjes.
Grillmethode:
Directe hoge
Warmte 230 – 290 °C
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Grilltijd: 5-7 minuten
Ingrediënten:
4 zeebaarsfilets van elk 150 gr en 2 cm dik
Limoenpartjes (optioneel)
Voor de
kruidenpasta:
3 tl olijfolie
1 tl verse gesneden basilicum
1 tl verse gesneden tijm
2 tl gedroogde lavendel
1 tl fijngehakte knoflook
1/2 tl grof zeezout
1/4 tl vers gemalen peper